Daisypath Couple tickers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Azeem Aqil Syahmi 3rd Birthday ^_^

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, November 28, 2013

2nd Pregnancy...excited!!

Assalamualaikum...

Dh lama x post kat blog ni sbb bz akhir tahun nak settle kn keje2 kat sek tu sbb bkal bercuti lama..hehe..sbnrnye ade gak free tp malas nk taip je..now dh cuti sek so mmg bykla mse free..rmai kot yg dh tau psl 2nd pregnancy ni..wpun kali ke 2 tp sye excited gak la cm bby 1st sbb dh 2 tahun lebih x rse pglmn ni..huhu..

Preggy kali ni mmg nak sgt2 sbb incik azeem pn dh 2y++ so, mmg plan nk bg die adik bile umur die 3y..lgpun mmg plan lepas urusan pindah umh semua setel..hehe..kali ni early pregnancy ade mabuk2 kadang2 teruk..kadang2 biase2 je..dlu time incik azeem xde mabuk2 ni..cool je..tp bile dh msk 4 bulan bru kurang ckit loya n muntah2 tu..

Minggu ni kandungan dh masuk 4 bulan setengah (18weeks)..dh scan tp doc kate xnmpk lg jantina sbb kecik lg..mse checkup sye kurang darah ckit 11.2 ok lg la dr time incik azeem dlu 9.4 je..condition baby smue ok..alhamdulillah..hopefully pregnancy ke 2 ni berjalan dgn lancar dan dapat bersalin secara normal..amiinn..
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Alhamdulillah..syukur..harap2 boleh lah normal kan..anyway tahniah sal..

    ReplyDelete

Nuffnang Ads

Nuffnang Ads

Nuffnang Ads